Het is belangrijk om de administratie duidelijk in te richten en regelmatig bij te houden. Dat geeft u als ondernemer overzicht en grip op uw financiën. Het is daarmee een goede basis om beslissingen te nemen. Wij werken met diverse online boekhoudprogramma’s om gegevens in te voeren en up-to-date te houden.

In het digitale tijdperk waarin wij leven, vindt ook de boekhouding steeds vaker online plaats. Dat heeft allerlei voordelen. Een online boekhouding geeft u op ieder moment en overal toegang tot de actuele stand van zaken. U kunt digitaal factureren, koppelingen maken met de bank of leveranciers. En ook de communicatie met uw administratiekantoor verloopt snel en efficiënt.

Er bestaan vele soorten online boekhoudprogramma’s. Wij adviseren u graag over de verschillen en de voordelen voor uw situatie.

AUB administraties werkt met de volgende pakketten:

Persoonlijk contact

AUB administraties is ook graag uw ervaren, deskundige en betrouwbare partner als het gaat om financiële en administratieve zaken. Wij werken met een klein team van experts. Dat garandeert flexibiliteit en korte communicatielijnen. En voor u een vast aanspreekpunt. In de vele jaren van ons bestaan hebben wij een kring van trouwe klanten opgebouwd in de regio. Stuk voor stuk ondernemers en particulieren bij wie wij ons betrokken voelen. Adviseren en ondersteunen in iemands ‘administratieve keuken’, kan niet zonder basis van vertrouwen. Een laagdrempelige manier van samenwerken die onze klanten waarderen. En een manier van werken waar wij ons prettig bij voelen.

AUB administraties is specialist in financiële en administratieve zaken voor ondernemers en particulieren. Wilt u weten wat AUB administraties voor u kan betekenen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. U bent van harte welkom.