AUB administraties is een administratiekantoor voor ondernemers en particulieren.

Wat kunnen wij voor u doen?

6 redenen om te kiezen voor AUB administraties:

  • Deskundig, betrouwbaar en persoonlijk
  • Thuis in financiën, (salaris)administratie en belastingen
  • Altijd actueel advies
  • Klein team van experts met vast aanspreekpunt
  • U bespaart tijd en weet dat het goed geregeld is.
  • Wij zijn altijd bereikbaar

Starters

Het starten van een eigen bedrijf lijkt zo gemakkelijk. U gaat datgene waar u goed in bent, zelfstandig aanbieden aan klanten. Maar er komt veel kijken bij het starten van een onderneming. Denk bijvoorbeeld aan de inschrijving bij de Kamer van Koophandel, aanmelden bij de Belastingdienst en verzekeren tegen bedrijfsrisico’s. Verder gaat u een ondernemersplan opstellen. U wilt klanten werven. En u dient een boekhouding bij te houden. Bij al deze zaken kunnen wij u professioneel ondersteunen.

Opleiding en training

Wilt u zelf (een deel van) de boekhouding bijhouden, maar heeft u (nog) onvoldoende kennis in huis? Ook dan is AUB administraties u graag van dienst. Wij begeleiden u in dat geval tot administrateur van uw eigen onderneming. Dit kan bij u op locatie of wij stellen daar bij ons op kantoor een werkplek voor beschikbaar.

Persoonlijk contact

AUB administraties is ook graag úw ervaren, deskundige en betrouwbare partner als het gaat om financiële en administratieve zaken. Wij werken met een klein team van experts. Dat garandeert flexibiliteit en korte communicatielijnen. En voor u een vast aanspreekpunt. In de vele jaren van ons bestaan hebben wij een kring van trouwe klanten opgebouwd in de regio. Stuk voor stuk ondernemers en particulieren bij wie wij ons betrokken voelen. Adviseren en ondersteunen bij uw administratie, kan alleen op basis van vertrouwen. Een laagdrempelige manier van samenwerken die onze klanten waarderen. En een manier van werken waar wij ons prettig bij voelen.

AUB administraties is specialist in financiële en administratieve zaken voor ondernemers en particulieren. Wilt u weten wat AUB administraties voor u kan betekenen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. U bent van harte welkom.