Over onze organisatie

AUB administraties is een kleinschalig, maar ambitieus administratiekantoor in Hillegom.  Juist door onze kleinschaligheid is onze betrokkenheid bij uw zaak groot. De lijnen zijn kort en het contact direct, dat is wel zo prettig. Wij bieden financiële dienstverlening op maat in de regio Leiden-Haarlem.

Wilt u de totale financiële administratie uitbesteden? Geen probleem, wij zijn er voor u. Wilt u vooral veel zelf doen, maar heeft u behoefte aan training en/of ondersteuning om beter voorbereid aan de slag te gaan? Ook dat bieden wij. Samen met u stellen wij voor uw bedrijf het beste pakket dienstverlening samen. U kunt rekenen op continu actueel advies.

AUB administraties is lid van het Register Belastingadviseurs (RB). Dat is een actieve en praktijkgerichte beroepsvereniging die de belangen behartigt van de aangesloten leden. Het RB overlegt intensief met overheid en politiek en biedt informatie en daadwerkelijke hulp bij de praktijkuitoefening.

Ons team

Roberto-de-Bruin

Roberto de Bruin,
belastingconsulent
Roberto is sinds 2001 ondernemer onder de naam AUB administraties. Tot 2001 was hij werkzaam in functies als administrateur, hoofd administratie en controller.

Coby Esveldt-Beelen, administratief medewerker
Coby versterkt het team van AUB administraties sinds juli 2020. Voor die tijd was zij werkzaam als administratief medewerkster bij diverse bedrijven.

Robin van Nobelen,
administrateur
Robin werkt sinds mei 2018 bij AUB administraties als administrateur.