Accountant Leiden nodig?!

Correct en tijdig uw financiële administratie of boekhouding regelen kost iedere maand veel tijd. En u heeft er de juiste kennis van zaken voor nodig. Zeker als het gaat om uw belastingzaken. Want helaas wijzigen wet- en regelgeving regelmatig.
Bent u ondernemer en op zoek naar een accountant Leiden voor deskundig bijhouden van uw financiële administratie en belastingzaken? Met AUB administraties kunt u op ieder moment rekenen op een correct overzicht van uw boekhouding, (salaris)administratie en belastingen. Zo heeft u continu een goede basis om beslissingen te nemen. En risico’s en kansen af te wegen. En omdat wij op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen, profiteert u maximaal van mogelijke belastingvoordelen.
Net als een accountant Leiden verzorgen wij voor organisaties, bedrijven en particulieren al vele jaren de financiële administratie. Daarnaast zijn wij u graag van dienst bij al uw belastingaangiften en geven wij deskundig belastingadvies.

Accountant Leiden? Kies voor AUB administraties!

  • Uw administratie tijdig en correct op orde: dat geeft overzicht
  • Groot in dienstverlening: boekhouding, salarissen en belastingen
  • Klein team van experts: u heeft één aanspreekpunt
  • Betrouwbaar, persoonlijk en deskundig
  • Altijd bereikbaar voor actueel advies

Accountant Leiden nodig? AUB administraties is u graag van dienst.

Accountant Leiden minder voor starters

Een eigen onderneming starten lijkt eenvoudig. U gaat immers datgene doen waar u goed in bent. Maar u zult ervaren dat er veel op u af komt. Allereerst natuurlijk de inschrijving bij de Kamer van Koophandel en aanmelding bij de Belastingdienst. Vervolgens is het verstandig een ondernemingsplan op te stellen. U heeft verzekeringen nodig tegen bepaalde bedrijfsrisico’s. En ook het werven van klanten, de acquisitie, vraagt uw aandacht. Zodra u gestart bent, heeft u bovendien een correcte en tijdig bijgewerkte boekhouding nodig. Het team van AUB administratiekantoor kan u bij al deze zaken professioneel behulpzaam zijn. Van een accountant Leiden kunt u dit waarschijnlijk niet verwachten.

Training bij een accountant Leiden meestal niet mogelijk

Bent u ondernemer en wilt u liever zelf uw boekhouding doen, of een gedeelte daarvan? De adviseurs van AUB administraties trainen en begeleiden u graag tot administrateur van uw eigen onderneming. Dat is meestal niet mogelijk bij een accountant Leiden, maar bij ons zeker wel. Neem daarom eens contact op en informeer naar de mogelijkheden.

Persoonlijk en laagdrempelig

Het team van AUB administraties is prettig kleinschalig. Waarschijnlijk kleiner dan bij een accountant Leiden. Voor u heeft dat zo zijn voordelen. Het betekent dat u altijd contact heeft met dezelfde persoon. Wij werken met korte communicatielijnen en zijn steeds flexibel.
In de tientallen jaren van ons bestaan hebben wij een gevarieerde kring van trouwe klanten opgebouwd. Veelal ondernemers en particulieren in de regio van Katwijk tot Haarlem. Het zijn stuk voor stuk klanten bij wie wij ons betrokken voelen. Ons werk vraagt om een basis van vertrouwen. Dat kan haast niet anders omdat wij inzicht in alle details van de administratie en bedrijfsvoering hebben. Die laagdrempelige manier van samenwerken waarderen onze klanten.

Een accountant Leiden inhuren? Het werkt ook met AUB administraties

AUB administraties is specialist in financiële en administratieve zaken voor ondernemers en particulieren. Wilt u weten wat wij voor u en/of uw organisatie kunnen doen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. U bent van harte welkom.