Bij AUB Administraties in Hillegom zijn we op zoek naar een enthousiaste Financieel Medewerker om ons team te versterken. Heb jij een achtergrond in de (bedrijfs)administratie en werk je nauwkeurig en klantgericht? Wie weet ben jij dan onze nieuwe collega!

Wat ga je doen als Financieel Medewerker?

Je raadt het al: administratief werk. Samen met een klein en betrokken team werk je aan de volledige financiële en salarisadministratie voor verschillende mkb-ondernemingen uit diverse branches. Als Financieel Medewerker werk je zelfstandig aan meerdere administraties als crediteuren en debiteuren en zorg je voor aangiftes als btw, ICP, loonheffingen etc. Daarnaast help je ook mee bij het voorbereiden van jaarrekeningen, het opstellen van tussentijdse rapportages en het uitvoeren van de vennootschapsbelasting.

Je gaat als Financieel Medewerker aan de slag met verschillende boekhoudsoftware. Het is fijn als je hier al bekend mee bent en kunt schakelen tussen de verschillende administraties en softwarepakketten. Verder is het niet alleen belangrijk dat je plezier haalt uit werken met cijfers, maar ook dat je resultaatgericht werkt en in oplossingen denkt. Je begrijpt de business van de klant, en komt op basis van de cijfers tot heldere verbeteradviezen.

Wil je graag meer verantwoordelijkheid, zelfstandigheid en vrijheid om jezelf te ontwikkelen? Dat kan zeker. Binnen onze organisatie zijn opleiding en coaching vanzelfsprekend. AUB Administraties is een kleinschalig, maar ambitieus administratiekantoor. Bij ons zijn de lijntjes kort en de betrokkenheid groot, wat jou als Financieel Medewerker de mogelijkheid geeft om je snel te ontwikkelen.

Wat bieden wij jou?

  • Een afwisselende en uitdagende functie met ruimte voor ontwikkeling;
  • Een goede work-life balance en collegialiteit staan bij ons voorop;
  • Enthousiast en zeer gedreven team;
  • Een maandsalaris tussen de € 2.800 en € 3.500 o.b.v. 40 uur.

Wat verwachten wij van jou?

  • Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar;
  • Een afgeronde mbo- of hbo-opleiding in de richting van bedrijfsadministratie;
  • Ervaring als administratief medewerker is een pré;
  • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift;
  • Kennis van de Engelse taal is een pré.

Nieuwsgierig naar de functie van Financieel Medewerker?

Stuur je motivatie en CV naar roberto@aubadministraties.nl. Voor vragen kun je contact opnemen met Roberto de Bruin, telefonisch te bereiken op tel.nr. 0252-200050 / 06-24443305.

Of vul het onderstaande formulier in. Dan bellen wij jou.