Administratiekantoor in Katwijk nodig?!

Als ondernemer op zoek naar een administratiekantoor Katwijk voor uw totale boekhouding? Of voor een deel daarvan? Administratiekantoor Katwijk van AUB administraties verzorgt al vele jaren voor tal van organisaties de financiële administratie in de regio. Dat doen wij met ons administratiekantoor Katwijk voor ondernemers en particulieren. Daarnaast zijn wij u graag van dienst bij al uw belastingaangiften en voor deskundig belastingadvies.
Als u de administratie uitbesteedt aan ons administratiekantoor Katwijk heeft u op ieder moment een actueel overzicht van uw financiën. En dat geeft u de basis om steeds de juiste beslissingen te kunnen nemen. De financiële administratie of boekhouding correct en tijdig bijhouden kost tijd. Net als de nodige kennis van zaken omdat regels en wetten dikwijls veranderen.

AUB administraties is ook graag úw deskundig partner bij:

Waarom kiezen ondernemers voor ons administratiekantoor Katwijk?

  • Compleet pakket dienstverlening
  • Korte communicatielijnen en vast aanspreekpunt
  • Deskundig, betrouwbaar en persoonlijk
  • Tijdwinst, overzicht en zekerheid
  • Altijd bereikbaar voor actueel advies

Administratiekantoor Katwijk werkt voor starters

Voor uzelf beginnen lijkt eenvoudig omdat u uw toekomstige klanten aanbiedt waar u veel ervaring in heeft. En waar u goed in bent. Als starter zult u al snel merken dat er veel bij komt kijken. Zo is het nodig om uw onderneming in te schrijven bij de Kamer van Koophandel. Net als de aanmelding bij de Belastingdienst. Vervolgens heeft u een ondernemingsplan nodig. Verzekeren tegen bepaalde bedrijfsrisico’s is eveneens verstandig. En natuurlijk wilt u klanten werven, acquisitie plegen. Bent u eenmaal gestart, dan kunt u niet zonder een correcte en tijdig bijgewerkte boekhouding. Ons administratiekantoor Katwijk kan u bij al deze zaken professioneel ondersteunen.

Administratiekantoor Katwijk als uw coach

Stel u wilt zelf (een deel van) de boekhouding doen, maar u heeft nog niet voldoende kennis. Onze adviseurs van administratiekantoor Katwijk trainen en begeleiden u graag tot administrateur van uw eigen onderneming. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Persoonlijk en laagdrempelig

Het team van adviseurs bij administratiekantoor Katwijk van AUB administraties is klein. Dat heeft veel voordelen. Het betekent voor u een vast contactpersoon, flexibiliteit en korte communicatielijnen.
In de afgelopen jaren hebben wij een kring van trouwe klanten opgebouwd in de regio van Katwijk tot Haarlem. Dat zijn ondernemers en particulieren bij wie wij ons betrokken voelen. Een basis van vertrouwen is nodig om ons werk goed te kunnen doen. Het gaat tenslotte over meekijken in uw ‘administratieve keuken’. Die laagdrempelige manier van samenwerken waarderen onze klanten.

AUB administraties is specialist in financiële en administratieve zaken voor ondernemers en particulieren. Meer weten wat wij met administratiekantoor Katwijk voor u en/of uw organisatie kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking. U bent van harte welkom.