Allround (salaris) administrateur

(reageer vóór 1 juli a.s.)

Wie zoeken wij:

Wij zijn op zoek naar een allround administrateur die zich o.a., voor diverse relaties, gaat bezig houden met de verwerking van de salarisadministraties, financiële administraties, opstellen van overzichten/jaarrekeningen, het verzorgen van de aangiften omzetbelasting, en het voorbereiden van de aangifte inkomsten- en vennootschapsbelasting.

Even de balans opmaken….

  • Jij hebt een MBA/SPD diploma of bent studerend voor het SPD diploma;
  • Minimaal 1 jaar werkervaring opgedaan bij een administratie-/ accountantskantoor en je hebt affiniteit met de fiscale wetgeving;
  • En je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal;
  • Je kunt zelfstandig werken en goed met klanten omgaan;
  • Je bent 20 uur tot 40 uur beschikbaar. 

Wat wij jou bieden!

Je komt te werken in een klein en ambitieus team met een informele sfeer. Hierdoor hebben wij korte lijnen met elkaar en met de klant. Wij bieden een reiskostenvergoeding en een premievrij pensioen. Je hebt bij ons ook ontwikkelingsmogelijkheden door middel van aanvullende opleidingen of cursussen. Wij hebben een breed klantenbestand waardoor je zowel voor klein, middel grote bedrijven en particulieren bezig bent.

Spreekt bovenstaande je aan en ben jij de collega die wij zoeken? Mail voor 1 juli a.s. je CV naar info@aubadministraties.nl of bel 0252-200050 voor meer informatie of het maken van een afspraak.

De koffie staat klaar!


Of vul het onderstaande formulier in. Dan bellen wij jou.